tiistai 6. tammikuuta 2009

Pinnin ekopaketit

Rimpsua mukaellen haluan myös kirjoittaa vielä jouluasioista. Tänä jouluna minulla ei riittänyt aikaa tehdä itse joululahjoja. Halusin kuitenkin tehdä jotain persoonallista, joten keksin käyttää erikoisia papereita. Löysin kätköistäni kenkälaatikoissa olevia silkkipapereita. Varsinkin Aino- ja Reino-tossujen paperi oli varsin ihastuttava, valkoisella pohjalla pieniä sydämiä!Käytin muutamissa lahjoissa kaunista paperia, jonka löysin viskipullon sisältä. Ja yksi paketti oli kääritty toissa joulun joulujuhlassa olleeseen todella paksuun käyttämättömään servettiin :) Pakettikortit leikkasin erilaisista pakkausmateriaaleista, kuten edellisenä jouluna saamasta hienosta suklaarasian pakkauksesta.

Kyllä tuli hyvä mieli, kun ei mennyt yhtään joulupaperia koko jouluna ja säästin vielä ensi vuodelle paperit, jotka olivat kääritty minun lahjoihini. Pieni ekoteko! Kuulin kenkälaatikko-papereista paljon ihastelua ja olin itsekin tyytyväinen. Vähän ryttyisiä, mutta ei aina tarvitse olla niin viimeisen päälle. Papereita voi käydä kysymässä kenkäkaupoista. Myös kenkälaatikkoja on kenkäkaupoissa paljon, joten jos tarvitsee hyviä säilytyspakkauksia / askartelumateriaalia, niin rohkeasti kysymään.

Vinkki niille, joiden lähipiiristä löytyy viskien ystäviä: Viskipakkauksista (käytän sanaa "törppö"), saa hyviä säilytyspaketteja. Itse säilytän viskitörpöissä mm. lahjapapereita, nukkekodin tulevia tapetteja ja julisteita.

Ei kommentteja: