lauantai 3. tammikuuta 2009

Tervetuloa!

Tervetuloa lukemaan Rämssö-blogia! Tätä blogia kirjoittavat kolme parikymppistä naista, joiden intohimona on kaikenlainen paskartelu, eli askartelu, käsityöt, tuunaaminen ja remontointi. Kerromme blogissa omista luovuuden tuotteistamme, jotka voivat olla mitä tahansa kaulahuiveista lamppuihin ja tapetointiin.

Blogi sai nimensä ensimmäisessä käsityökerhon - "mummokerhon" tapaamisessamme. Rämssö on tietynlainen käsityö tai itse tehty muu tuote, jossa on mahdollisesti hyödynnetty jotakin kierrätettyä tai vanhaa tuotetta uuden luomuksen pohjana. Rämssö saattaa olla loistavasti onnistunut tai vaihtoehtoisesti hieman kelpakampi käyttötuote. Joku lukijamme saattaa ehkä ihmetellä nimen rämssö samankaltaisuutta erään ruotsinkielisen ohjelman kanssa. Strömsössä tehdään upeita puutöitä, hienoja käsitöitä ja herkullisia ruokia. Rämssössä puolestaan saatetaan tehdä vähän vaatimattomampia askareita, mutta suurella sydämellä!

Tervetuloa lukemaan jokapäiväisistä nikseistä, kelpakoista keksinnöistä ja hienoista hoksaamisista kotikutoiseen blogiimme :)

- Essu, Rimpsu ja Pinni -

Ei kommentteja: